Kevät on jo pitkällä ja koulussa on kiire. Stressaantuneena ja väsyneenä kaipaa toista, ymmärtäväistä ihmistä viereensä enemmän kuin koskaan. Haluaisin niin olla oman kullan hemmoteltavana ja paijattavana. Ainoa ongelma on se, ettei minulla ole sitä kultaa. Tällaisissa tilanteissa iskee ikävä exä B:tä, joka oli ihanan empaattinen ja osasi hemmotella minua. Hän sai minut tuntemaan oloni tärkeäksi ja ymmärretyksi. Mietin, voinko enää koskaan saavuttaa tuollaista tunnetta kenenkään muun kanssa. Sen tiedän, ettei exä A:lta tai säätöpojalta voi koskaan saada vastaavaa kohtelua. He eivät ole riittävästi samalla aaltopituudella kanssani ymmärtääkseen, miltä minusta tuntuu.

Olen miettinyt exä A:n kanssa yhdessä tilanteemme kehitystä, emmekä vieläkään oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Alan pikkuhiljaa olla entistä vakuuttuneempi siitä, ettei meidän pitäisi enää yrittää mitään romanttisessa mielessä, sillä pettymyksen ja sydänsurujen riski on aivan liian suuri. Minulla ei sitä paitsi ole mitään romanttisia tunteita häntä kohtaan, lähinnä uteliaisuus ja mukavuudenhalu ajaa minua kohti suhdetta. Sehän ei ole oikea syy aloittaa seurustelua.

Säätöpojasta ei ole kuulunut mitään sunnuntain jälkeen, mikä on hyvä asia. Jos osaan yhtään ennustaa tulevaa, hän ottaa yhteyttä ennen viikonloppua ja haluaa taas tulla luokseni yöksi. Siinä tapauksessa taidan vihdoin kertoa hänelle, ettei tästä tule mitään. Viikonlopun voisi käyttää uusien tuttavuuksien luomiseen (kaverit hei, bileseuraa kaivataan ;) ).

Olen ihmetellyt kovasti minussa heränneitä, uusia tuntemuksia. Kevät ja sinkkuuntuminen on saanut hormonit hyrräämään toden teolla ja huomaan katselevani ympärilleni ihan uudessa valossa. Jokainen vastaantuleva mies on potentiaalinen kiinnostuksen kohde. Erityisesti minua on viime aikoina kiehtonut miesten tuoksu. Olen haistellut miehiä "sillä nenällä" ja yllättynyt iloisesti. Yllättävän moni nykymies ei tyydy markettien hajustevalikoimaan, vaan luottaa kalliimpiin merkkituoksuihin (hyvä miehet!). Tunnen itseni välillä jopa intohimoiseksi, mitä en muista tapahtuneen pitkiin aikoihin. Nyt tarvitsisi vain löytää sopiva kohde tälle intohimolle, tätä en halua jakaa ihan kenen tahansa kanssa.