Teknisistä ongelmistä johtuen (terveiset eräälle operaattorille sekä postin kulusta vastaavalle valtion laitokselle) sain mokkulani vasta tällä viikolla. Olin jo tulla höperöksi täällä "Hotelli Hiltoniksi" ristityssä opiskelija-asuntolassa ilman nettiä. Alkukuu meni hitaasti ja mökkihöperöys oli lähellä, kun en keksinyt itselleni tarpeeksi lomapuuhaa yksin täällä vieraassa kaupungissa. Siitä kuitenkin selvittiin ja kuun puolivälissä alkoivatkin työt. Ei siitä sen enempää. Palkka juoksee ja niin minäkin välillä.

Juhannus meni Itä-Suomessa vuokramökissä kaveripiirin kanssa. Kaikki ei sujunut niin kuin oli suunniteltu, sillä tuore pariskunta ystäväpiirissäni ei paljoa puhunut toisilleen koko reissun aikana. Käsittämätöntä meininkiä. Lisäksi 2/5 täysi-ikäisistä jussinviettäjistämme karkasi kaupungin hulinaan päivää liian aikaisin. Me mökille jääneet yritimme kohottaa tunnelmaa ja tissutella hieman juhannuspäivän kunniaksi, mutta tunnelma pysyi latistuneena. Olin huolissani ystäväni jaksamisesta, sillä hänen pääasiallisella vastuullaan oli kahden lapsen kaitseminen. Tottakai me muutkin yritimme kantaa kortemme kekoon vahtimalla, etteivät lapset mene luvatta laiturille sekä keksimällä heille tekemistä. Saa nähdä, missä sitä ensi juhannuksen viettää. Uusi paikka, uudet kuviot, epäilemättä.

Naapurit aiheuttavat minulle harmaita hiuksia. Naapurissa asuu kaksi poikaa, jotka huudattavat hiphop-musiikkia turhan isolla keittiön seinän takana hiljaisuuden jälkeen. Aikomuksena on valittaa asiasta vuokra-asuntoyhtiöön, mutta asia on jäänyt, kun en ole saanut vuokrasihteeriä kiinni. Viime perjantaina soitin poliisit paikalle puolenyön jälkeen, koska heräsin ihan saatanalliseen biletysmeteliin. Musiikkia kuului parhaimmillaan kahdesta eri kämpästä (tällä kertaa ei kylläkään seinänaapurista). En voi mitään sille, että verenpaineeni kohoaa pilviin metelin vaikutuksesta.

Viikonloppuna olisi sitten RUK:n kurssijuhlat, pääsee vähän irti arjesta. Jippii. Iltapuvut ja nutturat ja kaikki herkut. Ja nuoria varusmiehiä :P.

Ai niin, tein eilen vähän syntiä. Antakaa anteeksi. En ole paha ihminen. Ei siitä sen enempää.