Kirjoitin miesten tuoksusta ohimennen jo aiemmin blogissani. Nyt on tullut aika pohdiskella hieman lisää tuota asiaa, sillä olen työn kautta törmännyt lukuisiin miehiin ja heidän tuoksuihinsa. Poika käyttää Lacosteen tuoksua ns. juhlatilanteissa, arkena riittää DKNY:n Be Delicious -dödö.

Harva mies panostaa jokapäiväiseen tuoksuunsa - useimmille riittää se marketin hyllyltä löytyvä Rexona tai Axe. Axesta tulee heti mieleen teinipojat ja Rexona taas on tavallisen tallaajan perustuoksu. Siksipä mies, joka tuoksuu joltain muulta kuin marketin kosmetiikkaosastolta, on kiinnostava poikkeus. Poika on ensimmäinen seurustelukumppanini, joka käyttää ns. kalliimpia tuoksuja ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä kovasti tilanteesta. Vaikka Pojalla onkin nyt armeija-aikana arkikäytössä perus-Rexona, hän vaihtaa aina "parempiin aineisiin", kun on minun kanssani vapaalla.

Olen siis oppinut yhdistämään nuo tietynmerkkiset tuoksut Poikaan. Sittenpä koittaakin ristiriitainen tilanne, kun joku ihan vieras mies käyttää samaa tuoksua. Olen nenäni kanssa törmännyt kahteen mieheen, jotka tunnistettavasti käyttävät tuota Lacosteen tuoksua. Siitä tulee ihan kummallinen olo. Tuttu tuoksu vetää puoleensa, mutta näköhavainnot kertovat, että nyt on väärä uros kyseessä. Onko jollain muulla samankaltaisia kokemuksia? Olisi kiva kuulla.
 
                                                                                     ---
Pää meinaa hajota täällä slummin yksinäisyydessä. Perkule. Onneksi enää viisi viikkoa jäljellä. Vain kolme viikonloppua ilman suunnitelmia.