Nyt oli Pojan toiseksi viimeinen kiinnioloviikonloppu eli olen viettänyt aikaa enimmäkseen itsekseni. TJ-lukema on tänään pyöreät 40 eli loppu alkaa todellakin häämöttää. Pojalla on kassulla jäljellä enää kuusi viikkoa, joista kaksi kuluu joululomaan. Perjantaina liikkui kassulla kaiken lisäksi tornihuhu, jonka mukaan uudenvuodenpäivä olisi vapaata (eli saisimme viettää uudenvuodenkin yhdessä). Joululoman parhaat lahjat on siis jo saatu (yhteistä aikaa Pojan kanssa), muulla ei ole väliä.

Joulu alkaa jo ahdistaa, sillä täytyy alkaa miettimään lahjoja. Täytyy kysyä, mitä mieltä läheiset olisivat siitä, ettei osteltaisi lahjoja. Itse en ainakaan keksi mitään erityistä, mitä tarvitsisin. Pojalle olen luvannut ostaa pääsykoekirjan, jos hän haluaa vaihtaa alaa ensi syksynä. En pidä siitä, että joulu on nykyään hirveän materialistinen. Vaikka perimmäinen uskonnollinen sanoma ei minua liikutakaan, ei pohjaton krääsän lahjoittaminenkaan tunnu kovin mukavalta. Miksei voitaisi vaan syödä hyvin ja viettää mukavia hetkiä yhdessä?

Katselimme eilen Pojan kanssa tahoillamme tulevaa lomakohdettamme netistä. Kanariansaaret vaikuttaa tällä hetkellä todennäköisimmältä vaihtoehdolta, sillä se on sopivan lähellä eikä liian kallis matka. Ainoa asia, mikä mietityttää, on saarten lämpötila tammikuussa, siitä löytyi ristiriitaista tietoa. Minulle tärkein pointti lomamatkassa olisi päästä helteiselle merenrannalle ottamaan aurinkoa ja siemailemaan jotain kylmää juotavaa. Voin kuvitella, kuinka rentouttavaa se olisi kaiken tämän tenttistressin jälkeen. Poikakin sanoi haluavansa päästä vähäksi aikaa pois tutuista kuvioista, se varmasti helpottaisi armeijamaailmasta irtautumista.

Tämä yksinäinen viikonloppu vähän tympii, etenkin kun nyt olisi ollut aikaa olla Pojan kanssa (ei tarvitse lukea tenttiin). En ole tehnyt oikeastaan mitään järkevää, maannut vain sohvalla koko viikonlopun ja mässäillyt kaikkea epäterveellistä. Joulukilot tulevat tänä vuonna aiemmin kuin yleensä :S
Miksi minun pitää olla näin saamaton ja epäsosiaalinen, etten voi edes lähteä ihmisten ilmoille? No, okei, olihan meillä perjantaina tyttöjen ilta ja käytiin teinibaarissa tanssimassakin. Sai taas tuntea itsensä vanhaksi niiden 18-kesäisten kanssa.

Ai niin, olen kovasti tykästynyt Tim Burtonin elokuvatuotantoon katsottuani eilen Corpse Bride -leffan. Se oli jopa parempi kuin edellinen suosikkini The Nightmare Before Christmas. Animaatiotyyli ja musiikki vievät mennessään <3