Katselin tiistaina 4D-dokumenttia miehen "pikkuveljestä", peniksestä. Ohjelma oli mielestäni erittäin mielenkiintoinen, sillä siinä näytettiin, mitä kaikkea miehet ovat valmiita tekemään miellyttääkseen paitsi itseään, myöskin naisia. Olennaisinta tuossa kokokysymyksessä tuntuu olevan se, että kaikki on hyvin, kunhan vehje on isompi kuin naapurin miehellä. Jotkut miehet ovat valmiita läpikäymään pitkiä ja tuskallisia operaatioita suurentaakseen elintään, toiset kompensoivat koon puutetta "peniksenjatkeilla", kuten kalliilla autoilla, veneillä ja moottoripyörillä. Miehet myös tunnistavat toistensa elimet yllättävän hyvin, mikä tuli kerran todistettua erään ravintolan vessassa. Exä B:n ollessa kusella viereiselle pisuaarille tuli mies, joka katsoi exä B:n elintä ja totesi, että "onpas tutun näköinen kyrpä, X :hän se siinä perhana vieköön".

Miehillä tuntuu olevan usein se harhakäsitys, että "mitä isompi, sitä parempi", mikä ei suinkaan pidä paikkaansa. Tärkeintä on se, että mies osaa käyttää elintään oikein. Uskoisin, että monet naiset ovat kanssani samaa mieltä, kun sanon, että keskivertopenis on se paras vaihtoehto. Minulla on kokemusta liian isosta vehkeestä ja se ei todellakaan ole miellyttävä kapistus. Seksihalut vähenevät kummasti, kun alitajunnassaan tietää, että yhdyntä sattuu jokaikinen kerta, vaikka tekisi mitä estääkseen tuskan. Käsite "liian pieni" on myös suhteellinen, jollekin se voi tarkoittaa kaikkea pesäpallomailaa pienempää, toiselle vehjettä, jolla penetraatio ei onnistu, vaikka kuinka haluaisi. Tärkeintä on muistaa se, ettei lähde arvioimaan toimintavalmiin elimen kokoa lepotilan mittasuhteiden perusteella - siinä voi nimittäin erehtyä pahemman kerran (nimim. Kokemusta on).

Minä nautin pitkästä aikaa seksistä ilman tuskaa - fyysistä ja henkistä. Olen löytänyt itselleni kaikin puolin sopivan kumppanin. Sitoutumiskammo on myös alkanut pikkuhiljaa hälvetä. Nyt olen lipsunut jo siihen pisteeseen, että Poika saa tuoda asuntooni sen verran tavaraa, että sen saa mahtumaan tarvittaessa yhteen autokuormalliseen (mm. televisio, pleikkari ja iso kasa vaatteita). Saa nähdä, miten tässä käy...