Viime aikoina ei ole tapahtunut kovin paljon sellaisia asioita, joista saisin inspiraatiota kirjoittaa blogia. En halua kirjoittaa tätä väkisin enkä ilman hyvää aihetta. Nyt voin kuitenkin kertoa teille viimeaikaisia kuulumisia.

Perjantaina kävimme elokuvissa katsomassa merirosvoleffan kolmannen osan. Se oli ihan hauskaa katsottavaa, tosin se oli ehkä liian pitkä ja siihen oli ämpätty väkisin romantiikkaa, joka tuntui turhan siirappiselta. Leffan jälkeen menimme juhlimaan ystäväni läksiäisiä erään baarin terassille. Tämä ystävä lähti Englantiin töihin ja hänen avovaimonsa seuraa myöhemmin perässä. On harmi menettää mukavia ihmisiä tuolla tavalla muille maille, vierahille.

Poika yllätti minut ostamalla minulle mansikkamargaritan. Minä tietysti kiittelin kovasti ja päivittelin, että se oli varmasti ollut kallis drinkki. Silloin Poika sanoi jotain kaunista, nimittäin että "kaikkea ei voi mitata rahassa". Pojasta huomaa, että hän rakastaa minua kovasti. Itse olen häilyväisempää sorttia, välillä ihan lääpällään ja välillä epävarma suhteen tulevaisuudesta. Olemme kuitenkin jo puolivakavasti aloittaneet yhteisen talomme suunnittelun (sen johon tulee saunaosasto yläkertaan ja kotiteatteri + biljardipöytä kellariin). Tavoitteena on valmistumisen jälkeen ostaa kerrostaloasunto, joka remontoidaan ja myydään hyvällä voitolla muutaman vuoden päästä. Siitä saamme pääomaa ison talon rakentamiseen.

Eilen oli seurustelumme kaksikuukautispäivä, jota juhlistimme käymällä piknikillä kauniilla paikalla meren rannalla. Suhteemme suuria nautintoja ovat seksin lisäksi herkuttelu ja hyvä viihde (esim. ulkomaiset sarjat ja leffat). Niinpä piknikillä oli paljon syötävää (mm. kirsikoita, patonkia tuorejuustolla, pizzaleipiä, donitseja, juustokakkua sekä suklaakeksejä). Päivä oli ihana, tuntui kuin olisi ollut jossain kauempana kotoa.

Suunnitelmissamme on yhteinen lomamatka, joka ulottuu ympäri Suomea ja ehkä vähän ulkomaillekin.  Haluan päästä ainakin laivalle, sillä rakastan merta. On mukavaa päästä viettämään lomaa Pojan kanssa, sillä viikonloput loppuvat aina liian nopeasti.

Ai niin, tänään alkaa yhteinen kuntoiluprojektimme. Ajattelimme aloittaa juoksemisen, jotta herkuttelu ei näkyisi niin huolestuttavasti vyötäröllä. :)