Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, missä mennään. Olemme riidelleet pari kertaa kahden viikon sisällä ja molemmilla kerroilla olimme nauttineet alkoholia. Mitä tästä voi päätellä? Liika alkoholi ei tee hyvää suhteelle. Sen kun tietäisikin jo etukäteen, minkä paukun kohdalla se maaginen riitelyn raja rikkoontuu. Puhuimme Pojan kanssa riidoista, sillä ne selvästi vaivasivat molempia jälkeenpäin, vaikka ne "unohdettiinkin" humalan haihduttua verestä. Minä tiedän kokemuksesta, että minulla on tapana loukkaantua tavallista helpommin kännissä ja saatan myös haastaa riitaa. Poika taas sanoi olevansa liian jyrkkä ja luovuttavansa liian helposti asioiden sopimisen suhteen.

                                                                                          ---
Otimme tuosta opiksemme ja olemme olleet viime viikonlopun hyvin sopuisasti yhdessä. Vietimme viikonloppua Iron Maidenin keikalla Tampereella ja shoppailureissulla Helsingissä. Hotellimme oli kyllä aika surkea esitys, edes aamupalaa ei ollut saatavilla, vaikka netissä sitä mainostettiinkin. Kyseessä oli paremminkin motelli kuin hotelli, valitettavasti hotellihinnoilla kuitenkin.
 
Yritimme siirtyä keikalle bussilla ja odottelimme kyytiä turhaan lähes tunnin. Sen jälkeen alkoi olla jo sen verran kiire, että piti soittaa taksi. Taksikeskukseen sai jonottaa varttitunnin, ennen kuin puheluun vastattiin. Kun taksi lopulta saapui paikalle ja minä istuin maksajan ominaisuudessa etupenkille, yllätys oli suuri kun taksikuski ei noteerannut minua ollenkaan. Minähän kohteliaana tyttönä virittelin keskustelua kuljettajan kanssa ja kuski vastaili jatkuvasti taustapeilin kautta suoraan Pojalle takapenkille. Ihmeellistä toimintaa, sanon minä. Tunsin olevani kuin ilmaa.

Tämä oli Pojan viimeinen viikonloppu RUK:ssa, viikon lopulla Poika lähtee takaisin kotivaruskuntaansa komentamaan uusia alokkaita. Minä jään vielä elokuun loppuun asti tänne yksinäni. Onneksi pääsen ensi viikonloppuna Kotkan meripäiville katsomaan Teräsbetonia ja Scorpionseja.

Niin, löysin farkut, pari toppia ja ihanan ruudullisen kesämekon, eikä mennyt rahaa kuin 28 e. Hyvä kauppa se GinaTricot. Mangon lyhyt farkkuhame maksoikin sitten 30 e, sitä on nyt pakko pitää paljon, että haukkuu hintansa takaisin : )