- Olen ennen pitänyt munakokkelista (jos siis puhutaan kananmunan eri kypsennystavoista), mutta Poika neuvoi minua paistamaan munat kokonaisena rikkomatta keskellä möllöttävää keltuaista. Muna käännetään sitten, kun se on lähes hyytynyt pinnalta, mutta keltuainen jätetään paiston lopuksi hieman juoksevaksi sisältä. A vot, että on hyvää  :P

- Jostain syystä vettä alkaa sataa aina silloin, kun olet suunnitellut meneväsi ulos (niin kuin nyt, mutta käytetään tämä lenkkeilyaika jumpaten sormia näppäimistöllä ettei mene ihan aika hukkaan)

- Koko kesän eineksiä syöneenä kouluruoka ja erityisesti salaattipöytä maistuu taivaallisen hyvältä

- Olen ilmeisesti tulossa vanhaksi, sillä en edelleenkään ole varma, haluanko lähteä huomenna opiskelijabileisiin :O

- Jostain syystä kissa oksentaa aina matolle, mielellään mahdollisimman näkyvälle paikalle

- Television ohjelmatarjonta on - jos mahdollista - jopa surkeampaa kuin kesällä (silloin sentään tuli Serranon perhe ja Dr.Phil:kin tuli järkevämpään aikaan)

- Kaikki yhteisöt ovat täynnä kuppikuntia, joihin on vaikea soluttautua sisälle jälkeenpäin. Oi että se ottaa päähän!

- Kaikilla muilla tuntuu olevan takana mahtavan loistavia kokemuksia kesätöistä. Joko minulla oli huonoa tuuria paikan suhteen tai sitten en vain osannut vaatia tiettyjä asioita tarpeeksi. So what, onneksi palkka juoksee.

- Auto otti ja hajosi puoli vuotta ennen ajoajan loppumista ja remontti maksaa lähes saman verran kuin samanlainen romu kokonaisena. Vituttaa.