Syksy on kulunut tosi äkkiä, tänään on enää 60 aamua Pojan kotiutumiseen \o/. Koulu aiheuttaa melkoista stressiä, sillä viimeisen opiskeluvuoden kunniaksi on kasattu melkoinen kasa isoja tenttejä suoritettavaksi. Ja niistä pitäisi vielä yrittää repiä hyvä arvosanakin kaiken lisäksi. Ettei homma vain menisi liian helpoksi, noiden tenttien lisäksi on miljoona muuta pikkuasiaa, jotka täytyy suorittaa, että saisi paperit ulos tästä laitoksesta. Hyvästi akateeminen vapaus (tai eihän sitä ole oikeastaan koskaan ollutkaan)!

Tuon halusin kertoa sen takia, että tajuaisitte, miksi olen välillä niin pirun stressaantunut. Jos homma keittää yli, ei uni tule iltaisin ja huonosti nukuttuina aamuyön tunteina saa uneksia hylätyistä tenteistä yms. kouluun liittyvästä. Ehkä tämä elämäntilanteeni selittää osaltaan sen, miksi seurustelu Pojan kanssa on niin vaikeaa. En osaa jättää kouluasioita kouluun, vaan kuormitan niillä itseäni vapaa-aikanakin. Poika raukka saa kärsiä siitä, että puran stressiäni häneen tiuskimalla ja mököttämällä. Välillä on niin paha olla, ettei tiedä enää, miten siitä pääsisi irti. Perjantait kuluvatkin nykyään yleensä aika etäisissä tunnelmissa, vaikka pitäisi iloita siitä, että on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä. Lauantai-iltaan mennessä olen yleensä jo paremmalla mielellä ja yhteiselo tuntuu mukavalta.

Viikonloppu oli mukava. Meillä oli lauantaina Halloweenin kunniaksi pienimuotoiset bileet, jossa teemana oli "hassu hattu tai jotain muuta kivaa päähän". Vieraina oli enimmäkseen Pojan kavereita, jotka jostain syystä olettivat, että bileet pidettiin kihlautumisemme kunniaksi. Minä tietysti katselin heitä ihan huuli pyöreänä, että mistähän sekin ajatus heille oli tullut. Poika totesi heille arvoituksellisesti, että "ehkä sitten seuraavissa bileissä...".

Olen tällä hetkellä tosi onnellinen Pojan kanssa. Hän on ikään kuin alkanut herätä horroksesta, johon on vaipunut armeijan aikana. Hän tuntuu taas enemmän omalta itseltään eikä zombilta. Minulla onkin ollut kova ikävä sitä Poikaa, joka oli olemassa ennen armeijaa <3.

Ai niin, tehtiin muuten mun kokoinen lumiukko takapihalle : )